Λάμπη Αποστόλου 25 , Αγρία Βόλου +30 697-6699-283


Κηποσυνθέσεις
Κατασκευή Κήπων & Μεγάλων έργων

 

Η εταιρία Κηποσυνθέσεις με έδρα την Αγριά Βόλου δραστηριοποιείται έντονα εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της αρχιτεκτονικής κήπων με έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Αντικείμενο μας η μελέτη, ο σχεδιασμός και η δημιουργία μοναδικών λύσεων για τον εξωτερικό χώρο, λαμβάνοντας υπόψη την εύκολη και οικονομική συντήρησή του.

Εξειδικεύεται στην καλλιτεχνική δημιουργία σχηματοποιημένων ιδιωτικών χώρων πρασίνου, διαθέτοντας επαρκή τεχνογνωσία και εμπειρία για την κατασκευή κήπων, σε συνδυασμό με την απαραίτητη γεωπονική υποστήριξη του Βασίλη Χατζή.

Η σωστή κατασκευή ενός κήπου δίνει την δυνατότητα της αντοχής στο χρόνο, αλλά και την εξοικονόμηση από ανακατασκευές με το πέρασμα του χρόνου.

 
 

Αναλαμβάνουμε την αρχιτεκτονική / κατασκευή κήπων σε Σκιάθο / Σκόπελο / Αλόννησο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα στάδια υλοποιήσης έργου πρασίνου ή δείτε τα δείγματα από τα έργα πρασίνου (Video & Φωτογραφίες).

Xρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και βασικών λειτουργιών. Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε επιλογές συγκατάθεσης, επιστρέφοντας σε αυτό τον ιστότοπο.